93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell entrega joguines a gairebé 1.500 infants durant el Nadal

La Creu Roja a Sabadell ha fet entrega de joguines noves a un total de 1.419 infants vulnerables aquest Nadal. Tot plegat, en el marc de la campanya ‘Els seus drets en joc’ que la institució organitza durant l’hivern i que té l’objectiu que tots els nens i nenes puguin tenir joguines noves, no bèl·liques i no sexistes. La campanya de joguines de Creu Roja Joventut s’ha allargat fins a principis de gener i ha comptat amb el suport de la ciutadania, el teixit associatiu i empresarial, així com els ajuntaments de la zona. Així, la Creu Roja a Sabadell dona per assolit el doble repte que s’havia marcat: distribuir joguines noves i promoure el dret al joc a tota la infància. En total, la campanya ha repartit al voltant de 4.300 joguines. La 31ena edició de la campanya de joguines ha comptat amb desenes de col·laboracions i accions de tota mena impulsades pel teixit empresarial del territori, així com entitats i ciutadania. En destaquen l’organització de torneigs esportius, la realització de concerts solidaris, un quinto solidari o la recollida de joguets entre els treballadors d’empreses col·laboradores, entre d’altres. En total, més d’una trentena de col·laboracions que posen de relleu la bona salut i acceptació de la campanya. A tot això, cal sumar-hi la col·laboració econòmica de diverses empreses com Fundació LaCaixa, Zitro, Kao, Garmin, l’Obra Social Smatsa, Quiron Salud, Damesa o l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell, entre d’altres. Totes aquestes aportacions, més d’altres realitzades a títol particular, han permès recaptar al voltant de 4.000€ per a la compra de joguines. La ciutadania també hi ha aportat el seu granet de sorra amb prop d’una trentena de donacions particulars.

La presidenta de la Creu Roja a Sabadell, Montse Font, ha avalat el model de ‘botiga’ que es va estrenar el 2019 i que un any més ha seguit vigent assegurant que “estem satisfets perquè cada infant rep la joguina que desitja”. De la mateixa manera, ha agraït la participació del teixit empresarial i de la ciutadania en el projecte considerant-los com “una peça clau de l’engranatge”. Per la seva part, la referent local de Creu Roja Joventut, Núria Macià, ha mostrat la seva satisfacció per la participació del voluntariat en el projecte. “El voluntariat té una especial consideració cap a la campanya de joguines. És un projecte amb un fort arrelament entre la nostra gent”, ha apuntat. En aquest sentit, el voluntariat participant ha desenvolupat tasques com ara la recepció de joguines,la classificació o la seva entrega. A això, cal sumar-hi la implicació de diferents empreses a través del voluntariat corporatiu.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies