93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell estrena el joc del ‘Trivial dels ODS’

La Creu Roja a Sabadell compta amb un nou recurs de sensibilització. Es tracta del ‘Trivial dels ODS’, un joc de foment del coneixement dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) entre la població. A la nostra ciutat, el projecte ha comptat amb la col·laboració del Rotary Sabadell que ha finançat el seu cost. El nou recurs s’ofereix en el marc del programa ‘Ciutat i Escola’ de l’Ajuntament de Sabadell.

Amb aquesta iniciativa es pretén impulsar la sensibilització sobre l’Agenda 2030 i els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) entre la ciutadania. El joc, elaborat en format trivial (amb preguntes curtes i respostes múltiples a escollir), ofereix una experiència divertida, interessant i il·lustrativa en un format breu, el qual afavoreix una primera presa de contacte amb els ODS i la seva divulgació a través d’una proposta atractiva i reptadora.

El ‘Trivial ODS’ consta de 5 preguntes que s’han de respondre abans que s’esgoti el temps per tal d’aconseguir els 5 formatgets que es corresponen amb les 5 categories en què s’han agrupat els ODS: persones, prosperitat, pau, planeta i aliances. Després de cada resposta se n’ofereix una breu explicació amb l’objectiu d’enfortir l’experiència d’aprenentatge. El ‘Trivial dels ODS’ també compta amb una versió virtual.

A fi d’arribar al màxim nombre de persones, s’ha creat una versió dirigida a infants (a partir dels 9-10 anys) i una per a joves i adults. D’aquesta manera, les preguntes s’adapten a l’edat dels participants, per tal que la partida resulti més profitosa.    

El ‘Trivial ODS’ ha estat desenvolupat per l’àmbit de Cooperació Internacional i Drets Humans de la Creu Roja Catalunya amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, primer, i del de Tarragona, posteriorment.

Els ODS a la Creu Roja

La Creu Roja treballa des de tots els seus àmbits aplicant la perspectiva dels ODS i reconeixent la importància de la implementació i l’assoliment de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, a través d’accions locals i globals. Els ODS són una eina indispensable per poder transformar les actituds i comportaments de les persones cap a un model planetari més sostenible que aconsegueixi societats més justes, igualitàries i solidàries. És per aquest motiu que des de l’entitat es promouen iniciatives de divulgació i sensibilització innovadores d’aquests valors globals, que apel·len a la responsabilitat compartida.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies