93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

La Creu Roja exposa ‘Dones Maputo’ en el marc del Mescla’t

La Biblioteca de Ponent acull des d’aquest dimarts ‘Dones Maputo’, una exposició del departament de Cooperació de la Creu Roja Catalunya. Es tracta d’una mostra sobre la violència de gènere i l’apoderament de les dones a Moçambic i que s’emmarca en el projecte “Apoderament socioeconòmic i equitatiu de gènere  de les dones de Maputo”. Amb aquest projecte es contribueix a la reducció de la violència basa en gènere mitjançant accions que promouen la igualtat i l’apoderament de les dones de la ciutat de Maputo, capital de Moçambic.

El projecte té com a objectius principals: millorar la qualitat dels serveis d’atenció a víctimes de violència de gènere (VdG); potenciar les capacitats d’incidència en l’erradicació de la VdG i promoure l’exercici dels drets socioeconòmics de víctimes de VdG. La intervenció a la zona compta amb el suport de diferents administracions com l’Ajuntament de Sabadell.

Amb la finalitat de mostrar realitats diferents sobre la problemàtica de la violència de gènere, ‘Dones Maputo’ conté dotze plafons que recullen testimonis implicats directament en el projecte. L’exposició, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, es podrà veure fins el 29 de setembre i forma part de la programació del Mescla’t de Sabadell.         

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies