93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Comencen els casals d’estiu de Creu Roja Sabadell per a infants en risc de vulnerabilitat

Els casals d’estiu de Creu Roja Sabadell acullen gairebé 150 infants

Aquesta setmana s’ha donat el tret de sortida als esperats casals d’estiu de Creu Roja Sabadell, un programa destinat a infants en situació de vulnerabilitat i exclusió social. Aquest any, Creu Roja Sabadell organitza dos casals, un a Sabadell i un altre a Badia del Vallès, amb l’objectiu de proporcionar una experiència enriquidora i segura als més petits.

El casal d’estiu de Sabadell acull infants de 6 a 17 anys i es desenvoluparà en dos torns diferents. El primer torn, que durarà del 26 de juny al 11 de juliol, acollirà infants de 6 a 12 anys, mentre que el segon torn, del 12 al 28 de juliol, està destinat a infants de 13 a 17 anys. Cada grup estarà format per un total de 20 infants, acompanyats per 2 monitores i 2 persones voluntàries diferents cada dia, amb un total de 6 voluntaris. Tant en el grup de petits com de grans hi haurà la participació d’infants procedents de diversos projectes de la Creu Roja com l’atenció a les persones refugiades d’Ucraïna. El fil conductor del casal de Sabadell serà ‘la volta al món’, a partir del qual els infants podran conèixer diferents cultures i tradicions, fomentant els valors de respecte i tolerància a la diversitat cultural.   

Entre les activitats a realitzar, els participants del casal d’estiu tindran l’oportunitat d’experimentar l’escalada a la Panxa del Bou. A més, durant el programa s’inclouen altres iniciatives com una sortida a la platja, una visita a Illa Fantasia, una jornada d’aventura al Tibidabo o, per exemple, un taller d’skate.

Casal d’estiu de Badia del Vallès

D’altra banda, el casal d’estiu de Badia del Vallès acollirà un total de 90 infants, dividits en dos torns de 45 infants cada un. El primer torn començarà el 26 de juny i finalitzarà el 12 de juliol, mentre que el segon se celebrarà del 13 al 28 de juliol, amb un horari de 9:00 a 15:00 hores. Aquest casal s’organitza en col·laboració amb l’Ajuntament de Badia del Vallès i els infants seleccionats són derivats dels Serveis Socials per satisfer les necessitats de les famílies més vulnerables. Els nois i noies participants tindran edats compreses entre els 3 i els 12 anys.

L’Escola La Jota serà l’espai on es durà a terme el casal d’estiu de Badia. Amb teló de fons del món marí com a fil conductor, es realitzaran activitats que promouran els valors associats al mar i la biodiversitat marina, al mateix temps que es fomentarà la importància del reciclatge i la cura del medi ambient marí. A més de les activitats realitzades a l’escola, els infants tindran l’oportunitat de gaudir de dos dies de piscina i de realitzar excursions a l’aire lliure.

Entre les activitats previstes al casal de Badia destaquen visites a l’Aeroport de Sabadell, al CosmoCaixa, al Tibidabo o a Mercabarna. De la mateixa manera, i conjuntament amb els infants del casal de Sabadell, els nois i noies participaran en la festa de l’escuma i l’aigua del Club Tennis Sabadell del divendres 7 de juliol.   

Els casals d’estiu de Creu Roja Sabadell representen una oportunitat única per als infants en situació de vulnerabilitat i exclusió social, brindant-los un entorn segur i enriquidor durant els mesos estivals. Amb una àmplia gamma d’activitats i sortides programades, aquests casals busquen proporcionar als participants una experiència inoblidable que promogui el seu desenvolupament personal i social. Creu Roja Sabadell, juntament amb els seus col·laboradors i voluntariat, està compromesa a fer d’aquests casals d’estiu una experiència positiva i enriquidora per als infants participants.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies