93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell entrega joguines a
gairebé dos mil infants durant el Nadal

La Creu Roja a Sabadell ha fet entrega de joguines noves a un total de 1912 infants vulnerables aquest Nadal. Tot plegat, en el marc de la campanya ‘Els seus drets en joc’ que la institució organitza durant l’hivern i que té l’objectiu que tots els nens i nenes puguin tenir joguines noves, no bèl·liques i no sexistes. La campanya de joguines de Creu Roja Joventut s’ha allargat fins a principis de gener i ha comptat amb el suport de la ciutadania, el teixit associatiu i empresarial, així com els ajuntaments de la zona. Així, la Creu Roja a Sabadell dona per assolit el doble repte que s’havia marcat: distribuir joguines noves i promoure el dret al joc a tota la infància. En total, la campanya ha repartit al voltant de 5.000 joguines.

La 30 edició de la campanya de joguines ha comptat amb desenes de col·laboracions i accions de tota mena impulsades pel teixit empresarial del territori, així com entitats i ciutadania. En destaquen l’organització de torneigs esportius, la realització de concerts solidaris o la recollida de joguets entre els treballadors d’empreses col·laboradores, entre d’altres. En total, més d’una trentena de col·laboracions que posen de relleu la bona salut i acceptació de la campanya. A tot això, cal sumar-hi la col·laboració econòmica de diverses empreses com Fundació LaCaixa, Salas, Zitro, Kao, McCormick o l’Obra Social Smatsa. De la mateixa manera, els ajuntaments de Sabadell, Badia, Sant Quirze i Barberà també fan una aportació econòmica per tal que la campanya pugui ser una realitat. La ciutadania també hi ha aportat el seu granet de sorra amb prop d’una seixantena de donacions particulars.

Una cinquantena d’infants ucraïnesos
La campanya de joguines d’enguany ha estat marcada per un context d’escalada de preus que ha complicat encara més l’economia de moltes famílies. A això, cal sumar-hi el conflicto d’Ucraïna que ha comportat la suma d’una cinquantena d’infants ucraïnesos més a la campanya. La presidenta de la Creu Roja a Sabadell, Montse Font, s’ha mostrat satisfeta pel desenvolupament de la campanya, però alhora preocupada: “Estem molt satisfets pel funcionament de la campanya i per la resposta de la ciutadania, així com del teixit econòmic i associatiu del territori. És cert, però, que observem amb preocupación l’important nombre d’infants que atenem en el projecte i com any rere any es constaten noves dificultats per a les famílies”. En aquest sentit, ha recordat que “l’escalada de preus general escanya l’economia de moltes famílies que han necessitat el suport de la Creu Roja també en la compra de joguines pels seus fills i filles”. Cal recordar que el llistat d’infants beneficiaris d’aquesta campanya s’ha elaborat conjuntament amb els serveis socials dels ajuntaments de Sabadell, Badia, Sant Quirze i Barberà.

La campanya de joguines de Creu Roja Joventut no seria possible sense la participació del voluntariat de l’organització que hi ha desenvolupat tasques com ara la recepció de joguines, la classificació o la seva entrega. A això, cal sumar-hi la implicació de diferents empreses a través del voluntariat corporatiu.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies