93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Objectiu: 6000 joguines per a infants en situació de vulnerabilitat

Amb el lema ‘Els seus drets en joc’, la Creu Roja a Sabadell ha posat en marxa la 30a Campanya de Joguines. Tot plegat, amb l’objectiu d’aconseguir 6.000 joguines noves, no bèl·liques i no sexistes que s’entregaran durant el mes de desembre a les famílies de 2.000 infants en situació de vulnerabilitat atesos per la institució humanitària. Un any més, la Campanya de Joguines es durà a terme a les quatre poblacions de referència de la Creu Roja a Sabadell (Sabadell, Badia, Barberà i Sant Quirze).

La crisi actual provoca que moltes llars passin greus dificultats per atendre les seves necessitats bàsiques, especialment pel que fa a habitatge, gas, electricitat, aliments i transport. En aquest context, el dret al joc passa a un pla secundari per a les famílies que prioritzen els productes de primera necessitat. En aquest sentit, la infància i la joventut són un dels col·lectius més vulnerables davant aquesta situació. A tot això, cal sumar-hi el context bèl·lic pel qual passa actualment Ucraïna i que sumarà una seixantena d’infants ucraïnesos a la xifra total de nens i nenes beneficiaris.     

La campanya repetirà un any més metodologia pel que fa a l’entrega de les joguines. Les famílies que en seran beneficiàries, totes elles sota valoració dels serveis socials dels diferents municipis, podran escollir les joguines pels seus fills i filles a través d’un model de botiga. Aquest format es farà a Sabadell, Badia i Barberà, mentre que a Sant Quirze es manté l’entrega de joguines en forma de lots.

Tallers sobre la joguines educatives

Enguany, la Campanya de Joguines recupera els tallers dirigits a les famílies beneficiàries del projecte sobre les joguines i la importància del joc entre els més petits. Es tracta d’unes xerrades impartides pel voluntariat i que tindran lloc el 22 i el 24 de novembre al Casal Pere Quart. L’objectiu dels tallers és que els pares i mares prenguin consciència sobre qüestions com l’educació en valors a través de les joguines, quins jocs són aconsellables per a cada edat o, fins i tot, com fabricar jocs a casa.

Lliurament de joguines a les famílies
Un cop verificat que els productes compleixen les especificacions requerides, el voluntariat els classifica segons l’edat a la qual van destinats. D’aquesta manera, la Creu Roja genera un “magatzem” amb tots els productes i totes les localitats on arriba la campanya. Segons les necessitats que calgui cobrir, les persones voluntàries reben les famílies amb infants en situació de vulnerabilitat i se’ls assessora en l’adquisició de les joguines.

Formes de col·laboració
En aquest context, Creu Roja Joventut fa una crida a empreses, comerços i ciutadania perquè col·laborin en la campanya a través de la donació de joguines i aportacions econòmiques. 

A més del lliurament de joguines a l’oficina de la Creu Roja a Sabadell -C/Marquès de Comillas, 99), enguany i com a novetat s’hi pot col·laborar fent donacions a la nostra pàgina d’Stockcrowd. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a la compra de joguines per a infants de famílies amb dificultat social. Finalment, la campanya compta amb col·laboracions empresarials habituals com és el cas de la Fundació “LaCaixa”, així com subvencions dels ajuntaments on es porta a terme la iniciativa.    

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies