93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Migracions forçoses i primers auxilis, l’oferta de Creu Roja Sabadell al Ciutat i Escola

Creu Roja Sabadell participa un any més al Ciutat i Escola de l’Ajuntament de Sabadell. En el marc del curs 2022-2023, la institució humanitària ofereix dos tallers als centres educatius que hagin fet la petició a través d’aquest programa municipal.  

La primera de les accions de sensibilització és el joc The Real Pursuit que pretén sensibilitzar sobre el fenomen migratori, posant l’espectador en la pell d’una família refugiada. Aquest joc de simulació està basat en històries reals i preveu la presa de decisions per tal de protegir les persones i les seves famílies de les adversitats, sense oblidar que la qüestió migratòria està impregnada del context i l’atzar com a elements incontrolables.   El recurs ja s’ha utilitzat en anteriors edicions amb una molt bona acollida per part d’alumnat i docents.  

La segona proposta del catàleg de serveis de la Creu Roja a Sabadell en el marc del Ciutat i Escola és la realització de píndoles de primers auxilis que permeten l’alumnat aprendre com s’ha d’actuar davant situacions de perill. Aquestes formacions tenen l’objectiu de dotar dels coneixements mínims els alumnes en una matèria cabdal a l’hora de salvar vides.   

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies