93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

El Centre Cívic de la Concòrdia acull l’exposició ‘Dones de Dakar’

El Centre Cívic de la Concòrdia de Sabadell acull des d’aquest dilluns 3 d’octubre l’exposició fotogràfica ‘Dones de Dakar’. La mostra conté una quinzena de fotografies que apropen l’espectador a 100 dones senegaleses lluitadores, solidàries i organitzades. «Les dones senegaleses troben la seva força agrupant-se. Són solidàries. També creuen en la independència econòmica. Són conscients que per fer valer els seus drets, han de guanyar-se la vida. No poden quedar-se a casa i esperar tot dels seus marits.» assegura Ndeye Ndao, portaveu de les agrupacions de promoció de Dones de la comuna de Gueule Tapée – Fass – Colobane en Dakar, Senegal.   

Gràcies a un projecte de promoció econòmica impulsat per la Creu Roja a Catalunya i la Creu Roja Senegalesa, s’han enfortit les capacitats productives d’aquest centenar de dones amb pocs recursos, organitzades en Grups de Promoció femenina (GOF), de la comuna GTFC. La mostra es podrà veure en l’horari d’obertura del Centre Cívic de la Concòrdia fins el pròxim 17 d’octubre.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies