93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Tret de sortida als casals d’estiu de la Creu Roja a Sabadell

Creu Roja ha posat en marxa els seus casals d’estiu a les poblacions de Sabadell i Badia del Vallès. En total, en formaran part gairebé 150 infants vulnerables d’entre els tres i els setze anys i les activitats s’allargaran fins a finals del mes de juliol. Els beneficiaris són nois i noies que ja formaven part dels projectes d’infància de la Creu Roja a Sabadell, a més d’altres perfils derivats dels serveis socials dels municipis. En aquest sentit, el casal de Badia compta amb la coparticipació de l’ajuntament del municipi a través d’un conveni de col·laboració. La intenció és que els infants que hi participin puguin gaudir de les activitats estivals que ofereix la proposta, de la mateixa manera que qualsevol altre infant. Enguany, a més, s’acullen nens i nenes refugiats ucraïnesos establerts a Sabadell. Tot plegat, gràcies al treball en col·laboració amb els equips del projecte de refugiats de la mateixa Creu Roja.

Enguany, les activitats dels casals de Sabadell i Badia giren al voltant de la natura i l’univers. Així, es faran activitats relacionades amb la natura i la cura de l’entorn. Tampoc hi podia faltar la tradicional activitat de piscina que es realitza a les instal·lacions del Club Natació Sabadell en horari de matí. A més, es preveuen diferents sortides de lleure com la visita a la Granja Can Pidelaserra de Castellbisbal, una activitat d’skate o altres col·laboracions amb el Museu d’Història de Sabadell o el CosmoCaixa. Els casals d’estiu de la Creu Roja a Sabadell compten amb un equip de treballadores socials, directores de lleure i educadores infantils. Com cada any, el projecte també té la participació del voluntariat de la institució.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies