93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja demana el suport de la ciutadania en el marc del Sorteig de l’Or

Des del 25 d’abril ja són a la venda les noves butlletes del Sorteig de l’Or de la Creu Roja. Un sorteig que és molt més del que sembla. I és que sempre és una bona idea donar suport a iniciatives que enforteixin la tasca solidària de qualsevol organització però, encara que soni a tòpic, aquest any és més important i necessari que mai. Estem vivint temps difícils: una crisi sanitària, un volcà, una emergència climàtica, un conflicte armat a Europa, inestabilitat econòmica i moments plens d’incertesa…I per poder dur a terme la nostra tasca solidària, cal que aquest sorteig tingui la major difusió possible, ja que suposa una de les nostres majors fonts de finançament. Per això, fem una crida a la ciutadania, així com al teixit empresarial i associatiu, perquè participin en la iniciativa. 

 A través del Sorteig de l’Or, a la Creu Roja no busquem només finançament per als nostres projectes humanitaris, sinó també visibilitat en la tasca que fan les persones que cada dia treballen i s’esforcen per portar la nostra visió del món una mica més enllà.Podreu adquirir les butlletes a la nostra oficina del carrer Marquès de Comillas 99 de Sabadell presencialment o posar-vos-hi en contacte a través del 937265555.  

Unes butlletes que són molt més del que semblen
A la Creu Roja estem a prop de les persones que més ho necessiten. Per això, no ens centrem exclusivament en una àrea, sinó que la nostra tasca solidària posa en el centre de la nostra atenció els més vulnerables. I la vulnerabilitat la podem trobar en una persona gran que se sent sola, una dona que pateix violència gènere, un nen o nena que no té recursos per poder estudiar, una persona refugiada que fuig de la violència i la fam al seu país, una família que no té aigua calenta ni calefacció, una dona que no té les mateixes oportunitats laborals o totes les persones que pateixen una catàstrofe climàtica. 

Per això, enguany les butlletes del Sorteig de l’Or demostren especialment el nostre compromís amb totes aquestes causes i, de la mà de la il·lustradora Flavita Banana, hem volgut portar tot aquest compromís i treball diaris sobre el paper. A més, cada butlleta representa una de les àrees d’actuació de la Creu Roja, per donar visibilitat a tota la feina que fem cada dia i fer que la gent vulgui tenir totes aquelles butlletes amb què més i millor s’identifiqui. O per què no, que vulguin col·leccionar-les totes. 

La història d’un sorteig que és molt més que or
El Sorteig de l’Or va néixer el 1980 amb una funció: fer que a la Creu Roja puguem estar a prop de les persones que són més vulnerables. I avui, més de 40 anys després, mantenim aquest compromís. Enguany, el Sorteig de l’Or se celebrarà el 21 de juliol a San Cristóbal de la Laguna, a Tenerife, on podrem contagiar-nos del caràcter optimista d’aquesta terra i donar-los suport en un any que no ha estat fàcil. 

Gràcies per fer que el Sorteig de l’Or sigui molt més que un sorteig
I, per últim, ens agradaria acabar amb el que és més important: el nostre agraïment. Gràcies a totes les persones que cada dia donen suport, a través de la compra de butlletes del Sorteig de l’Or, a la tasca solidària que fa la Creu Roja. Gràcies a totes les persones voluntàries i venedores per la seva entrega, simpatia i professionalitat en la venda del Sorteig de l’Or. Gràcies a totes les empreses, establiments i organitzacions que ens ajuden a difondre i vendre les butlletes del Sorteig de l’Or per tot el territori i que fan que el nostre missatge arribi fins a l’ últim racó. 

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies