93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Inaugurada l’exposició ‘Imatges sense drets’ sobre els ODS

Creu Roja Sabadell ha inaugurat aquesta setmana l’exposició ‘Imatges sense drets’ que es podrà veure fins a finals de mes al Centre Cívic de Can Deu, al nord de Sabadell. La mostra gira al voltant dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i compta amb un seguit de fotografies que immortalitzen els abusos, les desigualtats i la violació dels drets humans. La seva visita és totalment gratuïta per a la ciutadania.

L’exposició vol posar de manifest com encara a dia d’avui hi ha a moltes zones del planeta on la població no té dret a unes infraestructures dignes, aigua neta, boscos nets, una vida sostenible, una bona biodiversitat marina, un treball digne o al dret a un futur. ‘Imatges sense drets’ és una crida universal al compromís i a l’acció per tal que cadascú de nosaltres puguem participar en l’assoliment dels 17 ODS, iniciativa impulsada per les Nacions Unides. L’exposició s’emmarca en el Programa de Drets Humans de l’Ajuntament de Sabadell i es podrà veure fins el 29 de novembre. Compta amb el finançament de l’Ajuntament de Barcelona i també es pot visitar en format virtual.

 

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies