93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Es reprenen els tallers d’alfabetització a Creu Roja Sabadell

Creu Roja Sabadell ha posat novament en marxa els tallers d’ alfabetització dirigits a persones amb baixes competències lingüístiques i que volen millorar-les. L’objectiu del projecte és la creació d’un espai en el qual s’ensenyi a aquest col·lectiu una base idiomàtica pel seu desenvolupament bàsic. Això, els ha de permetre permetrà millorar la seva comprensió oral i escrita i aconseguir autonomia en les tasques quotidianes, així com accedir a programes d’inserció laboral.

Els tallers mantenen una de les novetats posades en marxa a inicis d’any com és l’ensenyament de competències bàsiques digitals. Tot plegat, per tal que els participants es puguin adaptar a la nova realitat. I és que l’escenari de COVID19 ha provocat que molts tràmits s’hagin de fer online. En són un exemple les tutories escolars, les cites prèvies i moltes entrevistes de feina.

El projecte es desenvolupa de dilluns a dijous en un horari comprès de 09:30h a 11:30h. El curs està impartit per voluntariat amb experiència en l’àmbit de la docència.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies