93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell reobre el ‘Club de feina’

Creu Roja Sabadell ha reobert el servei del ‘Club de feina’. Es tracta d’un espai dinamitzat pel voluntariat i una orientadora laboral que assessoren i acompanyen les persones en la seva cerca de feina. El ‘Club de feina’ està situat a la primera planta de la seu del carrer Marquès de Comillas i és obert al conjunt de la ciutadania.  

La cerca de feina al ‘Club de feina’ es fa mitjançant els ordinadors amb què compta la mateixa sala. D’aquesta manera, es busca millorar de manera transversal les competències informàtiques dels usuaris. La nova obertura de l’espai s’ha fet respectant totes les mesures de seguretat sanitàries i amb un aforament limitat. Les persones que vulguin fer ús del servei poden trucar al 937265555 o escriure un mail a tanya.munoz@creuroja.org. El ‘Club de feina’ està obert de dilluns a dimecres de 10h a 13h. 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies