93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell ofereix suport a dones i fills que han patit violència de gènere

Creu Roja Sabadell ha donat el tret d’inici al ‘Taller per a mares i filles i fills víctimes de violència de gènere’, l’anomenat taller VIGE. Es tracta d’un projecte que preveu activitats de suport psicosocial a dones i els seus fills i filles que han estat exposats a la violència de gènere. L’objectiu és treballar la relació marentofilial.  

El taller VIGE s’estructura en diferents sessions per separat entre mares i fills i filles, així com també algunes trobades de treball conjunt. La intenció és potenciar l’exercici de rol marental com a figura de referència de l’infant i enfortir el vincle dels contextos comunicatiu, educatiu, de lleure i d’expressió d’afecte. Tot plegat, converteix el VIGE en un espai per a la relació filiomarental. Les sessions, conduïdes per una psicòloga i una educadora social de Creu Roja Sabadell, tindran lloc fins a finals d’any. Les edats dels infants estan compresos entre els sis i els dotze anys.    

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies