93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Tret de sortida als projectes d’infància d’estiu

Aquesta setmana han arrencat els projectes d’infància d’estiu a Creu Roja Sabadell. Unes propostes que tenen com a objectiu que els infants en situació de vulnerabilitat social gaudeixin d’un lleure educatiu en igualtat de condicions que la resta d’infants del territori. Mentre que a Badia del Vallès una norantena de nois i noies participen en el casal d’estiu que es fa en col·laboració amb l’ajuntament badienc, a la seu de Creu Roja Sabadell ja ha començat l’INN Divermon estiu. El casal d’estiu de Badia del Vallès acull infants d’entre tres i dotze anys al CEIP La Muñeira, a l’Avinguda Via de la Plata. L’horari del projecte és de 9h a 15h, per tant, els beneficiaris esmorzen i dinen a la mateixa escola, mentre que els dies de sortida se’ls proporciona un pícnic. L’equip educador de Creu Roja Sabadell està format per un grup interdisciplinar de nou professionals, a més de voluntariat de la institució. Entre la tipologia d’activitats que inclou el casal hi ha jocs d’aigua, manualitats, gimcanes esportives o jocs populars, entre d’altres. A més, es preveuen una desena de sortides a la piscina municipal o una visita al Tibidabo, entre d’altres activitats programades. La celebració de la majoria d’activitats a l’aire lliure permet complir amb més facilitat les mesures derivades del context sanitari actual. El Casal de Badia, que se celebra fins a finals de juliol, està cofinançat per l’Ajuntament de Badia i la Creu Roja.

INN Divermon estiu
La seu de Creu Roja Sabadell acull des d’aquesta setmana l’INN Divermon estiu. Es tracta de la continuació natural del projecte Divermon que se celebra durant el curs escolar i que està adreçat al col·lectiu d’infància i adolescència de sis a catorze anys. Compta amb una trentena de nois i noies derivats dels serveis socials del municipi i que, en la seva majoria, ja participen en projectes propis de la Creu Roja. Sobre les activitats previstes, es dona prioritat al seu desenvolupament a l’aire lliure. Entre d’altres, destaca l’ús de la piscina exterior del Club Natació Sabadell del carrer Montcada, una activitat que s’inclou en el conveni que lliga el mateix Club i la Creu Roja.

Enguany, l’eix vertebrador del projecte engloba diferents activitats en el marc de l’àmbit de la salut. Així, es treballen els tres grans àmbit de salut reconeguts per l’OMS: la salut física, la mental i la social. El Divermon estiu s’allargarà també fins a finals de juliol.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies