93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell engega els tallers d’alfabetització

Creu Roja Sabadell ha iniciat els tallers d’ alfabetització dirigits a persones amb baixes competències lingüístiques i que volen millorar-les. L’objectiu del projecte és crear un espai on poder ensenyar a aquest col·lectiu una base idiomàtica pel seu desenvolupament bàsic. Això, els ha de permetre permetrà millorar la seva comprensió oral i escrita i aconseguir autonomia en les tasques quotidianes, així com accedir a programes d’inserció laboral.

Una de les novetats d’enguany passa per l’ensenyament de competències bàsiques digitals. Tot plegat, per tal que els participants en el taller es puguin adaptar a la nova realitat. I és que l’escenari de COVID19 ha provocat que molts tràmits s’hagin de fer online. En són un exemple les tutories escolars, les cites prèvies i moltes entrevistes de feina.

Adaptació a les mesures sanitàries
A causa de la crisi sanitària de la COVID-19 l’activitat s’estructura en grups bombolla de només cinc persones que es desplacen a Creu Roja Sabadell un cop per setmana. El projecte es desenvolupa de 10h a 11:30h de dimarts a divendres fins el mes de juny. El curs està impartit per voluntariat amb experiència en l’àmbit de la docència.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies