93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell i l’Ajuntament habiliten un servei de transport per a les persones amb mobilitat reduïda que vulguin anar a votar

En el marc de les eleccions del pròxim 14 de febrer, i en el cas que qualsevol persona amb mobilitat reduïda vulgui votar presencialment, Creu Roja Sabadell ofereix un servei gratuït d’acompanyament per a persones vulnerables, que no disposin de familiars o d’altres mitjans que els puguin ajudar i necessitin transport al col·legi electoral durant el dia de la votació per motius de malaltia, discapacitat o mobilitat reduïda. Després se’ls retornarà a casa. Es tracta d’un servei pactat amb l’Ajuntament de Sabadell i que es podrà sol·licitar per telèfon trucant al 704 20 22 24, que correspon al Centre d’Operacions de Creu Roja i funciona les 24 hores els 365 dies de l’any. També mitjançant l’adreça de correu electrònic coordinador@creuroja.org. 

La data de termini per sol·licitar el servei de transport serà fins dilluns 8 de febrer, inclòs.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies