93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell engega la campanya de joguines 2020-2021

Creu Roja Sabadell ha engegat la campanya de joguines 2020-2021 perquè cap infant es quedi sense joguina aquest Nadal. Un any més, l’organització vetllarà perquè els més petits en situació vulnerable puguin gaudir d’un joc nou, no sexista i no bèl·lic. Creu Roja preveu atendre al voltant de 2.000 infants entre les poblacions de Sabadell, Badia, Barberà i Sant Quirze del Vallès. Les famílies beneficiàries són derivades pels serveis socials dels municipis, a més dels projectes propis que desplega Creu Roja.

La institució ha decidit mantenir el nou model en format ‘botiga’ que es va instaurar l’any passat. En aquesta ocasió, s’ha adequat un espai de Fira Sabadell per convertir-lo en la nova ‘botiga’ de joguines de Creu Roja Sabadell. Tot plegat, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i els gestors de la mateixa Fira. El format ‘botiga’ permet que les famílies beneficiàries puguin escollir les joguines per als seus fills. En aquest sentit, podran triar una joguina principal, a més de dues complementàries.

Al marge de Sabadell, el format ‘botiga’ s’incorpora per primer any a Badia del Vallès. L’espai de recollida, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Badia, serà El Punt de Trobada, al Casal de Joves de Badia. A Sant Quirze del Vallès i Barberà les entregues es realitzaran en format lot. En tots els municipis, es compta amb la col·laboració i participació dels ajuntaments.

Mesures COVID19
Com a conseqüència de la ciris sanitària de la COVID-19, s’incorporen noves mesures per prevenir la malaltia, com la desinfecció de les joguines, la utilització de guants de protecció, portar ben col·locada la mascareta i l’aplicació de gel hidroalcohòlic. També s’organitzarà un circuit d’entrada i sortida a Fira Sabadell pels beneficiaris, els quals seran citats per hores per evitar aglomeracions.

A més, com cada any, les joguines han de seguir el model que promou la campanya ‘La joguina educativa’, la qual aposta per joguines no sexistes ni bèl·liques. Aquestes també hauran de ser noves, per defensar la igualtat i la dignificació de tots els infants. Tothom qui hi vulgui participar, es podrà dirigir a la seu de Creu Roja Sabadell per fer la seva donació de joguines. L’entitat demana que les joguines que s’entreguin no s’emboliquin prèviament. Desenes d’empreses i entitats també se sumen cada any a la recollida, ja sigui a través dels seus treballadors o organitzant iniciatives de tota mena. Precisament, l’Obra social “La Caixa” aportarà un any més el seu granet de sorra a la campanya mitjançant un donatiu econòmic.

Participació del voluntariat
El voluntariat de Creu Roja Sabadell serà un any més indispensable perquè la campanya sigui una realitat. Fins al moment, una setantena de voluntaris de la institució han decidit sumar-se ja a la campanya. Les tasques dels voluntaris van des de la recepció o classificació de joguines, fins a la seva entrega a les famílies beneficiàries.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies