93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Tret de sortida a la campanya ‘Esmorzars i berenars amb cor’ en col·laboració amb Alcampo

Tret d’inici a la campanya ‘Esmorzars i berenars amb cor’ (Desayunos y meriendas con corazón) impulsada per Creu Roja i les empreses d’Auchan Holding. Es tracta d’una iniciativa solidària que té com a objecte la recollida d’aliments en favor dels fills de famílies en risc d’exclusió social que atén l’entitat humanitària. La intenció és mobilitzar la societat per tal de reduir la pobresa infantil i la desigualtat social, facilitant una alimentació sana i equilibrada als beneficiaris de la mateixa iniciativa. La campanya té lloc entre el 26 i el 31 d’octubre.

El voluntariat de Creu Roja Sabadell serà present el divendres 30 i el dissabte 31 d’octubre a l’Alcampo de Sant Quirze del Vallès, així com al supermercat Simply de Barberà. Tot plegat, en horari de 9h a 13h i de 16h a 20h. Els clients dels supermercats podran donar al voluntariat de Creu Roja aliments per a esmorzars i berenars saludables. Més tard, els mateixos voluntaris de Creu Roja seran els encarregats de preparar els lots que s’entregaran a les famílies beneficiàries.

Donació online
Donat el context de pandèmia actual de la COVID19, la campanya també preveu donacions online que després es convertiran en aliments per entregar a les famílies beneficiàries de la mateixa campanya. Els donatius econòmics es poden realitzar en aquest enllaç.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies