93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja engega un dispositiu nocturn de la mà de l’Ajuntament de Sabadell per sensibilitzar els joves sobre la prevenció de la COVID19

Creu Roja Sabadell ha posat en marxa un dispositiu per tal d’informar i sensibilitzar el col·lectiu jove sobre les mesures de prevenció i protecció enfront la COVID19. Es tracta d’una acció per encàrrec i finançada per l’Ajuntament de Sabadell,  que es durà a terme els vespres i nits de dijous a diumenge.

L’objectiu del projecte és detectar les conductes de risc de la població jove i intentar corregir-les. A partir del dijous 22 d’octubre, els nous equips de prevenció recorreran diferents punts de la ciutat per informar la població de la importància de respectar les mesures de prevenció i minimitzar la propagació de la malaltia. Perquè això sigui possible, es farà especial incidència en les principals mesures de protecció davant el virus: el bon ús de mascareta, el rentat de mans i la distància de seguretat interpersonal.

El dispositiu, semblant al que es va dur a terme aquest estiu passat en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, complementa el conjunt d’accions que Creu Roja Sabadell ha desenvolupat d’ençà que es va iniciar la pandèmia.  Durant aquests últims set mesos l’organització ha vetllat per la sensibilització de la població i per ajudar els col·lectius més vulnerables.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies