93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja col·labora amb l’ICS en la campanya de vacunació de la grip a Barberà del Vallès

Creu Roja dona suport a la campanya de vacunació de la grip que s’ha iniciat aquest dilluns 19 d’octubre a Barberà del Vallès. L’objectiu és protegir les persones més vulnerables d’aquesta malaltia i reduir l’impacte sobre la pressió assistencial. La coexistència de l’epidèmia de grip i la pandèmia de la COVID-19, dues infeccions amb símptomes semblants, pot comportar una sobrecàrrega del sistema sanitari si no es prenen mesures per evitar-ho.

Les vacunacions s’efectuen a la Instal·lació Esportiva Municipal Can Llobet, espai que ha cedit l’Ajuntament de Barberà del Vallès, i personal laboral i voluntariat de Creu Roja Sabadell donen suport logístic a l’equip sanitari que es desplaça a fer les vacunacions. Les persones interessades a vacunar-se han de demanar cita a través del web de l’Institut Català de la Salut o poden trucar al 93 728 44 44. L’horari de les vacunacions és de dimarts a divendres de 10 a 13 i de 15:30 a 18:30 i els dilluns de 15:30 a 18:30 hores.

Les persones que s’han de vacunar són totes aquelles considerades de risc: majors de seixanta anys, embarassades, individus amb malalties cròniques (diabetis, malalties respiratòries, cardiovasculars o immunològiques) o obesitat mòrbida, entre d’altres.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies