93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

En marxa el projecte que garanteix l’alimentació a una vintena de joves de secundària de Badia

Creu Roja ha posat en marxa aquest dimecres el projecte “Rai-ESO Dinem Junts” que pretén garantir l’alimentació d’una vintena de joves de Badia del Vallès. El programa inclou, al marge d’un àpat saludable de dilluns a divendres, activitats d’acompanyament a l’escolaritat. El curs del “Rai-ESO Dinem Junts” es desenvolupa enguany al Casal de Joves de Badia del Vallès, un espai cedit per l’Ajuntament de Badia. La Fundació Probitas n’és el finançador.

Els i les estudiants beneficiàries tenen entre 12 i 16 anys i són derivats a través dels Serveis Socials del consistori badienc. El nou curs ve marcat per l’actual escenari de COVID19 i les restriccions que se’n deriven. En aquest sentit, el nou espai de menjador és més ampli i permet respectar la distància de seguretat interpersonal. L’ús de la mascareta i el rentat de mans seran les altres mesures habituals en el servei.

El projecte preveu treballar amb els joves l’adquisició de bons hàbits alimentaris i d’higiene personal, per tal que puguin assimilar una rutina correcta en el seu dia a dia. També fomentarà les tasques escolars i les activitats físiques, proporcionant dos dies a la setmana un espai d’acompanyament escolar. A més, i per tal que els joves es relacionin entre ells, es potenciarà el desenvolupament d’activitats o tallers que fomentin la cohesió de grup. El “Rai-ESO Dinem Junts” compta amb dues educadores socials de Creu Roja Sabadell, a més del suport del voluntariat de l’entitat.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies