93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell ofereix tallers de suport a dones i filles i fills que han patit violència de gènere

Creu Roja Sabadell ha posat novament en marxa els anomenats tallers Vige –Dones i fills Víctimes de Violència de Gènere-. Tal com indica el seu nom, es tracta d’un projecte que preveu una intervenció amb mares i filles i fills que han patit violència de gènere. El projecte s’estructura en una quinzena de sessions, en les quals es realitzen activitats de suport psicosocial per tal de potenciar l’exercici de rol marental com a figura de referència de l’infant i enfortir el vincle dons dels contexts educatiu, comunicatiu, de lleure i d’expressió d’afecte. La intenció és que es converteixi en un espai per a la relació filiomarental.

Els tallers Vige preveuen sessions grupals per separat entre mares i fills, així com també algunes trobades de treball conjunt. A més, el taller s’ha adaptat a la situació actual de pandèmia de la COVID19 i compta amb tallers online, al marge de les habituals reunions presencials. Les sessions, conduïdes per una psicòloga i una educadora social de Creu Roja Sabadell, tindran lloc fins a finals d’any i comptaran amb la participació de cinc dones i set infants.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies