93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

La crisi dels refugiats des de la visió dels infants desplaçats, al Mescla’t

Creu Roja Sabadell participarà un any més al Mescla’t. L’esdeveniment, que arriba a la seva sisena edició, se celebrarà sota condicions especials, com a conseqüència de la pandèmia de la COVID19. Tot i la reducció de propostes al programa per la situació actual, Creu Roja Sabadell no ha volgut deixar de participar en la cita que pretén reivindicar els valors de diversitat i convivència davant del racisme, la xenofòbia, l’homofòbia o qualsevol discriminació. Creu Roja hi aportarà l’exposició ‘Camins migrants’ que retrata la realitat dels refugiats sota la mirada dels infants desplaçats.

L’exposició reflexa, a través dels dibuixos dels infants, la història del viatge migratori de la Creu Roja cap a Europa. Aquesta exposició, enfocada des dels Drets Humans i dels Drets de la infància, mostra com el Moviment de la Creu Roja sempre està proporcionant ajuda humanitària, assistència bàsica i suport psicològic. La mostra s’articula en 13 suports i es divideix en tres etapes, les mateixes que viuen els infants desplaçats a l’emprendre el viatge.

‘Camins migrants’ es podrà veure al Centre Cívic de Sant Oleguer del 3 al 11 d’octubre. Serà la primera vegada que l’exposició, finançada per l’Ajuntament de Sabadell, es podrà veure a la ciutat.

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies