93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

35 infants es beneficien de la campanya ‘Vuelta al cole solidaria’.

Un total de 35 infants vinculats als projectes de Creu Roja Sabadell es beneficiaran de la campanya ‘Vuelta al cole solidaria’, impulsada per la Fundación Solidaridad Carrefour en favor de Creu Roja. Les famílies rebran un kit de material per a la tornada a l’escola conformat per una motxilla, llibretes, bolígrafs i retoladors, entre d’altres. Creu Roja Sabadell, a través del seu voluntariat, va fer recollida al Carrefour del Centre Comercial Caprabo, a Barberà del Vallès, el 4 de setembre. La campanya també compta amb una donació especial de Carrefour.

La ‘Vuelta al cole solidaria’, que ha arribat aquest any a la seva XII edició, té com objectiu reduir el fort impacte econòmic que suposa l’adquisició de material escolar per a milers de famílies en situació d’emergència social. Un escenari, ja de per sí complicat, que aquest any s’ha vist agreujat amb motiu de la crisi socioeconòmica provocada per l’alarma sanitària de la COVID19.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies