93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell engega un projecte de sensibilització amb la gent jove en l’oci nocturn

El voluntariat de Creu Roja Sabadell ha engegat una nova acció de sensibilització sobre la COVID-19 en l’àmbit de l’oci nocturn. Aquest nou projecte té com a objectiu conscienciar sobre les mesures de prevenció i protecció de la malaltia al col·lectiu jove i així evitar futurs brots.  

És una acció que ha encarregat el Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya a l’entitat humanitària per tal de disminuir el risc de contagi en les trobades d’oci nocturn durant l’estiu. L’activitat es porta a terme en municipis on hi ha més grups d’adolescents i joves, amb una major densitat poblacional i que compten amb zones on hi ha més oci nocturn, entre ells, Sabadell.  

La primera sortida dels equips de prevenció de Creu Roja Sabadell va ser dijous 6 d’agost a les 20 h i van recórrer les zones amb major afluència fins a la 1 h. Està previst que l’acció es realitzi només durant el mes d’agost i la primera quinzena de setembre. Els joves informadors s’encarreguen de detectar conductes de risc, procurar corregir-les i reparteixen material informatiu i mascaretes protectores.   

Campanya a les xarxes socials
D’altra banda, a les xarxes socials també s’ha engegat la campanya #COVIDspoiler per tal d’amplificar la sensibilització al col·lectiu jove a través de posts que inclouen informació i consells de prevenció. 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies