93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell recull més de quatre tones d’aliments en col·laboració amb la Fundación Solidaridad Carrefour

Creu Roja Sabadell ha recollit més de quatre tones d’aliments en col·laboració amb la Fundación Solidaridad Carrefour, Cadena SER, Los 40 i Cadena Dial. La iniciativa, que s’ha dut a terme sota el nom de Kilos de Solidaridad, tenia com a objectiu recollir aliments per ajudar les persones més vulnerables de la població. Tot plegat, en el marc del Pla Creu Roja Respon per lluitar contra la crisi de la COVID19 

Voluntaris de Creu Roja Sabadell han treballat del 25 al 28 de juny al Carrefour del Centre Comercial Baricentro, a Baberà del Vallès. Les donacions aportades per la ciutadania han consistit, principalment,  en productes d’alimentació infantil com llet o farines, entre d’altres. Per a totes aquelles persones que no han pogut fer una donació d’aliments al Carrefour, Creu Roja ha habilitat una pàgina web per a aportacions econòmiques. Creu Roja Sabadell ja ha classificat els aliments per a, posteriorment, repartir-los entre les famílies més vulnerables de Sabadell i Badia del Vallès.  

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies