93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Una vuitantena de persones grans dels projectes de Creu Roja Sabadell reben kits de memòria per fer a casa

Una vuitantena de persones grans dels projectes de Creu Roja Sabadell han rebut kits de memòria per fer a casa. Es tracta d’una iniciativa engegada en el marc del programa ‘VBellesa activa’ que pretén donar resposta a les necessitats de suport de les persones grans, als seus cuidadors i promoure un envelliment actiu.

Els kits de memòria s’han entregat als domicilis de les persones grans i inclouen rutines diàries molt dinàmiques de diferents activitats. Entre elles, hi ha exercicis de memòria, càlcul mental, exercicis d’atenció i concentració o estimulació visual o cançons, entre d’altres. També s’hi inclouen exercicis físics d’estiraments o de relaxació. Tot plegat, amb l’objectiu d’oferir unes pautes d’activitat a casa, d’una manera guiada i amb el seguiment de Creu Roja.  Així, s’aconsegueix activar la musculatura i la  mobilitat articular. Al marge dels kits de memòria entregats a la gent gran, Creu Roja Sabadell ha fet arribar a les persones grans dels seus projectes mascaretes quirúrgiques

Cal tenir en compte que les persones grans són més susceptibles de patir complicacions si contrauen el coronavirus. Per això, el seu confinament ha sigut més estricte i, en molts casos, l’han hagut d’afrontar des d’una sol·licitud no volguda.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies