93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja reforça el repartiment d’aliments a Badia del Vallès

Creu Roja ha reforçat el repartiment d’aliments a Badia del Vallès, a través d’un acord amb l’ajuntament badienc. Després que des de l’inici de la pandèmia del COVID19 s’articulés un dispositiu d’entrega de productes de primera necessitat entre Creu Roja, Protecció Civil i tècniques de l’Ajuntament de Badia, des de fa una un dies l’antic poliesportiu municipal s’ha convertit en el nou Centre de Distribució d’Aliments (CDA) del municipi, gestionat exclusivament per Creu Roja. En total, atén mensualment gairebé mig miler de famílies.

La distribució dels lots d’aliments dins del complex poliesportiu es realitza dos dies a la setmana (dimarts i dijous), en horari de 9h a 12h. El nou dispositiu contempla entregues a més d’una cinquantena de domicilis de gent gran o persones amb mobilitat reduïda i en situació d’especial vulnerabilitat. Per fer possible el CDA a Badia, ha calgut adequar les instal·lacions del poliesportiu i adaptar-les a les necessitats actuals. En aquest sentit, Creu Roja ha adquirit nous materials com frigorífics o congeladors que permeten ampliar els aliments frescos i la capacitat d’entrega de productes. Al nou CDA de Badia del Vallès hi participa un equip diari d’una desena de persones voluntàries que compta amb  el suport de l’equip tècnic de la institució. A més, s’han previst totes les mesures higièniques i de protecció establertes per les autoritats sanitàries i la mateixa Creu Roja.

Al marge de l’entrega de necessitats bàsiques que s’ha vist accentuada amb la crisi del COVID19, la intenció de Creu Roja és involucrar les famílies que s’atenguin al dispositiu en altres projectes, com ara els relacionats amb la branca d’ocupació. Tot plegat, amb l’objectiu final que aquestes persones es puguin inserir en el mercat laboral. Cal recordar que Creu Roja compta amb un punt d’atenció a Badia del Vallès.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies