93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell assumeix l’atenció de 600 noves famílies en situació d’emergència alimentària

Creu Roja Sabadell ha assumit l’atenció de 600 noves famílies en situació d’emergència alimentària a la ciutat. D’aquesta manera, la institució humanitària passarà a atendre quinzenalment prop de 900 unitats familiars en els seus projectes d’alimentació. Donada la nova situació generada pel COVID19, Creu Roja i l’Ajuntament de Sabadell han optat per habilitar un nou macro dispositiu a Fira Sabadell. D’aquesta manera, l’equipament firal situat a la Gran Via torna a convertir-se en el punt central de distribució d’aliments a la ciutat, tal com va succeir en l’inici de la pandèmia del Coronavirus.

El dispositiu de Fira Sabadell arrencarà aquest mateix divendres. Per fer-lo possible, caldrà la mobilització d’una cinquantena de persones voluntàries. De fet, ja fa dies que el voluntariat de Creu Roja, en coordinació de l’equip tècnic de la institució, treballa en l’habilitació del nou espai que comptarà amb totes les mesures d’autoprotecció i higièniques, tal com marquen les directrius de les autoritats sanitàries i la pròpia Creu Roja.

230 targetes moneder del Pla Creu Roja Respon
Al marge de les cistelles bàsiques de productes que es repartiran en el dispositiu, Creu Roja entregarà 230 targetes carregades amb un import de 100€ per a la compra d’aliments. Aquestes targetes estan finançades pel Pla Creu Roja Respon.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies