93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja entregarà 84 targetes moneder a famílies vulnerables de Barberà del Vallès

Creu Roja farà entrega la setmana que ve de 84 targetes moneder a famílies vulnerables de Barberà del Vallès. Tot plegat, en una acció finançada pel Pla Creu Roja Respon per fer front a les conseqüències de l’actual crisi social generada per la COVID19.  

Les targetes moneder estaran carregades amb un import de 100€ cadascuna per a la compra d’aliments. La selecció de persones beneficiàries s’ha fet en coordinació entre Creu Roja i serveis socials de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, prioritzant les famílies a les quals ja es feia seguiment des del mateix servei i sumant-hi nous casos sorgit arran de la crisi del COVID19.  

Les targetes seran entregades la setmana que ve pel voluntariat de Creu Roja, en un dispositiu coordinat pel personal laboral de l’assemblea 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies