93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell fa el repartiment a domicili de 46 tauletes digitals a Barberà del Vallès a infants de famílies vulnerables

Creu Roja Sabadell ha realitzat el repartiment de 46 tauletes digitals a infants de Barberà del Vallès. Es tracta de dispositius adquirits per l’ajuntament barbarenc i que s’han fet arribar als domicilis de l’alumnat amb una major situació de vulnerabilitat. Tot plegatamb la intenció que puguin continuar amb els seus estudis a casa durant el tercer trimestre del cursEl repartiment de tauletes digitals s’ha fet durant dos dies i ha estat possible gràcies a un equip de voluntariat de Creu Roja Sabadell.   

Altres accions en l’àmbit d’infància
Creu Roja Sabadell està desplegant un seguit d’accions en l’àmbit de la infànciamalgrat l’actual situació provocada pel COVID19. Precisament, les iniciatives pretenen alleugerir la situació actual de confinament i recuperar el contatce i l’activitat amb els infants dels projectes vinculats a Creu Roja Sabadell. Entre d’altres accionsaquesta setmana s’ha realitzat el repartiment de kits de berenars i material escolar a Badia del Vallès. Una acció que també s’ha repetit a Sabadell on, a mésl’equip de Creu Roja Joventut s’està posant en contacte amb els centres educatius del municipi per repartir a domicili deures als infants. A aquest paquet de mesures cal incloure-hi també el seguiment telefònic a les famílies del infants l’enviament setmanal d’activitats socioeducatives als nens i nenes. A més, i de cara a la setmana vinent, es preveuen tutories telemàtiques amb els infants 

Manualitat pel dia de la mare
En el marc del dia de la mare, la secció de Creu Roja Joventut a Sabadell ha preparat una manualitat perquè els més petits puguin fer-la a casa i regalar-la a la mare. El video que ha preparat CRJ sobre com realitzar la manualitat s’ha compartit amb els infants dels projectes i es pot veure a les xarxes socials de Creu Roja Sabadell.   

 

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies