93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell reparteix 58.600 mascaretes a diferents ajuntaments

Creu Roja Sabadell, en coordinació amb la Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat, ha repartit aquest dimarts un total de 58.600 mascaretes. Es tracta d’una iniciativa que l’entitat humanitària ha realitzat a tot el territori, a partir de les mascaretes que van sobrar del repartiment realitzat la setmana passada al transport públic.

Les mascaretes s’han entregat a la seu de Creu Roja Sabadell amb un equip de voluntariat. L’entrega s’ha fet a diferents cossos policials i d’emergència com Mossos d’Esquadra, policies municipals o Protecció Civil, a més de responsables dels diferents consistoris. Pel que fa a la ciutat de Sabadell, s’han entregat 28.900 mascaretes quirúrgiques que ara s’hauran de distribuir a diferents residències del municipi. De fet, el destí final de les 58.600 mascaretes són les residències de gent gran arreu del territori, tal com va establir la Generalitat de Catalunya.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies