93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell engega una proposta pedagògica pels infants dels seus projectes en el marc de la crisi del COVID19

Creu Roja Sabadell ha posat en marxa una proposta pedagògica pels beneficiaris dels projectes d’infància. Després que la situació generada pel COVID19 provoqués l’aturada de l’activitat de Creu Roja Joventut, la secció juvenil de l’entitat ha preparat un seguit de materials amb l’objectiu de mantenir l’activitat i el contacte amb un centenar de nens i nenes que participen en els projectes de la institució. En una primera fase, s’han fet trucades de seguiment als infants dels projectes de Sabadell i de Badia del Vallès i a les seves famílies. Així, s’ha pogut detectar qualsevol tipus de necessitat que hagi sorgit durant el període de confinament, arran de l’estat d’alarma actual. D’altra banda, CRJ ha elaborat diversos documents dirigits als infants. El primer d’ells, és una guia de confinament en família que pretén ser una eina d’informació, consells i suggeriments d’activitats pels nens i nenes. La guia inclou un apartat amb diferents recursos d’oci i educatius online gratuïts.

Al marge de la guia en qüestió, CRJ també ha preparat un document d’activitats que s’aniran renovant cada setmana per tal que els beneficiaris dels projectes d’infància puguin fer activitat constantment. Entre les propostes previstes hi ha des de receptes de cuina, passant per activitats físiques, passatemps o manualitat, fins a consells d’higiene i salut.

El nou pla de treball amb els infants dels projectes d’infància de Creu Roja Sabadell també preveu l’entrega de material pedagògic, en cas necessari. A més, es preveu un contacte habitual i telemàtic amb les famílies per a un intercanvi d’informació sobre les activitats a realitzar. Aquest seguiment anirà a càrrec del volunatriat de CRJ, amb el suport del personal laboral.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies