93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja repartirà mascaretes pels usuaris del transport públic

Creu Roja començarà demà el repartiment de mascaretes a la població que es desplaci en transport públic, d’acord amb el Departament d’Interior. Les mascaretes s’entregaran per part del voluntariat de Creu Roja Sabadell a les estacions de FGC i Renfe de Sabadell. També hi ha haurà un punt de presència a l’estació de busos de la plaça Clara Campoamor, al Centre. Es tracta d’un dispositiu conjunt amb les associacions de voluntariat de Protecció Civil. Per fer-lo efectiu, Creu Roja Sabadell mobilitzarà 35 voluntaris durant tot el matí, a més de personal laboral. El repartiment es farà entre les 06:30h i les 12h, aproximadament. En el cas de les estacions de tren, les mascaretes es donaran un cop validat el bitllet. El dispositiu comptarà amb el suport de Mossos d’Esquadra i Policia Municipal de Sabadell.

 

Un equip de 500 persones a tot Catalunya
A tot Catalunya, Creu Roja mobilitzarà mig miler de persones voluntàries. Es preveu distribuir part important de l’1,7 milions de mascaretes protectores per al coronavirus d’un sol ús en unes 35 poblacions catalanes mitjanes i grans.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies