93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja gestiona un alberg temporal per a persones sense llar a Sabadell

Creu Roja Sabadell ha posat en marxa aquesta setmana un alberg temporal per a persones sense llar, en el marc de l’actual escenari del COVID19. La posada en marxa del nou equipament ha estat impulsada per l’Ajuntament de Sabadell, mentre que Creu Roja s’encarrega de la seva gestió. El nou dispositiu s’ha habilitat en un equipament de la ciutat que reuneix totes les característiques necessàries per prestar un correcte servei i granatir la seguretat d’aquestes persones. Així, els usuaris poden complir les condicions de confinament com la resta de la població, arran de l’actual estat d’alarma delimitat pel govern espanyol.  

El nou alberg provisional compta amb una capacitat per a una trentena de persones. El col·lectiu està acomanyat en tot moment pel personal laboral i el voluntariat que hi participa, i garantits tots els àpats del dia. La intenció és que les persones beneficiàries puguin disposar d’un espai tranquil i confortable pel seu propi descans. A més, es fan activitats que permeten millorar la seva salut física i mental 

 El nou alberg compta amb totes les mesures d’autoprotecció i d’higiene necessàries, a més d’un servei de bugaderia. També preveu una atenció mèdica personalitzada que permet conèixer en tot moment l’estat de salut dels beneficiaris. La gestió del nou alberg per part de Creu Roja Sabadell se suma a d’altres equipaments de les mateixes característiques que la institució ha posat en marxa arreu del territori com Barcelona o Terrassa.  

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies