93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja intensifica l’atenció a les persones que viuen al carrer pel COVID19

Creu Roja Sabadell, en coordinació amb l’Ajunatment de Sabadell, ha intensificat les atencions al col·lectiu sense llar, en el marc de l’actual escenari marcat pel COVID19. Si fins ara les intervencions a carrer se succeïien cada dimecres, a més dels dies en què es posava en marxa el protocol de l’Operació Fred, des d’aquesta setmana s’està realitzant una atenció i seguiment diari a aquestes persones.

D’acord amb els criteris establerts conjuntament amb l’Ajunatment de Sabadell, la Unitat d’Emergència Social de Creu Roja visita cada dia les persones sense sostre de Sabadell per entregar-los els àpats del dia. D’aquesta manera, es garanteix l’alimentació diària del col·lectiu i es fa un seguiment del seu estat. Això permet al voluntariat i personal laboral de la institució conèixer de primera mà la situació de les persones sense sostre que viuen a la ciutat. Així, i davant de qualsevol detecció que es pugui vincular a la simptomatologia de la COVID19, se’n pot fer un seguiment més acurat i assessorar i acompanyar aquestes persones. D’altra banda, l’equip de Creu Roja s’encarrega d’oferir consells de prevenció a aquestes persones.

El projecte està confinançat amb l’Ajuntament de Sabadell i és executat per Creu Roja. Val a dir que totes les actuacions realitzades compten amb les mesures d’autoprotecció que marquen els protocols establerts per la mateixa Creu Roja, així com de la resta d’autoritats competents en la crisi del COVID19.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies