93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell commemora el Dia Internacional de les dones amb un programa d’activitats

Un any més, Creu Roja Sabadell commemora el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, amb un ampli programa d’actes. D’aquesta manera, la institució local vol mostrar el seu compromís amb la igualtat de gènere i els drets de les dones, sovint vulnerats en diferents àmbits i per diferents circumstàncies. Les activitats programades s’allargaran durant tota la setmana del 2 al 8 de març, i comptaran amb la col·laboració de la Companyia d’Aigües de Sabadell i l’escola d’arts marcials Mugendo. Totes les iniciatives estan dirigides al col·lectiu de dones que atén Creu Roja en els seus projectes locals.

El programa d’actes arrencarà el pròxim 2 de març amb el taller de sexualitat “Descobreix-te”. La proposta pretén ser un espai de reflexió, aprenentatge i apoderament de la sexualitat femenina, així com de trencament d’estereotips sovint associats a la matèria. D’altra banda, el 4 de març tindrà lloc a l’Aula de l’Aigua d’Aigües Sabadell una activitat conjunta entre Creu Roja i la companyia d’aigües. Girarà al voltant de l’ocupació i les dones, en el marc dels programes d’ocupació de l’entitat humanitària i, més concretament, del projecte Reto Social Empresarial. Aigües Sabadell hi aportarà la seva expertesa amb la presentació del Pla d’igualtat que ja fa anys que aplica amb l’objectiu de potenciar la conciliació, diversitat i igualtat entre els seus treballadors i treballadores, entre d’altres accions i iniciatives per potenciar el talent femení.

De la mateixa manera que l’any passat, Creu Roja tornarà a oferir un taller d’autodefensa feminista a les usuàries dels diferents projectes que gestiona la institució. L’activitat estarà dinamitzada per l’escola d’arts marcials Mugendo de Sabadell i se celebrarà el 6 de març. Finalment, Creu Roja Joventut serà present el 8 de març al Racó del Campanar amb una parada informativa sota el títol “Dones amb poder, dones apoderades”.

Al marge del propi programa d’actes, les activitats relacionades amb el 8M també es faran notar en altres activitats de la mateixa Creu Roja com ara els projectes d’infància que ja s’articulen a través d’una perspectiva de gènere.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies