93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell engega dues noves formacions en el marc dels programes d’ocupació

Creu Roja Sabadell engega aquest primer trimestre de l’any dues noves formacions en el marc dels programes d’ocupació que desenvolupa la institució, ‘Itinerarios que suman’ i ‘Desafío empleo +45’. Es tracta d’un curs d’iniciació a la carnisseria i xarcuteria, a més d’un curs de Operari@ logística 3.0. Les formacions es realitzaran a la seu de Creu Roja i comptaran amb un mòdul de pràctiques no laborals en empreses del sector. L’objectiu final és que els participants, aproximadament una quarantena, s’insereixin al mercat laboral.

La primera formació que es posarà en marxa és el “Curs d’iniciació a la carnisseria i xarcuteria”. Està destinat a persones que es troben en cerca de feina, amb permís de treball i motivació per treballar en el sector. Entre el temari que preveu la formació hi ha la manipulació d’aliments, les noves tecnologies i l’anàlisi de productes de xarcuteria, entre d’altres. El curs s’allargarà fins a mitjans de maig.

La segona formació prevista és “Operari@ de logística 3.0” i els requisits són els mateixos del primer curs. El temari preveu la gestió d’estocs i inventaris, l’obtenció del carnet de carretons elevadors, l’E-logística i e-commerce, entre d’altres. El curs es posarà en marxa el mes de març i s’allargarà fins a mitjans de maig.

Les formacions programades estan emmarcades en el ‘Programa Operativo de Inclusión Social y Economia Social (POISES)’. Estan finançades pel Fons Social Europeu, el Ministerio de Sanidad, Consumo y Bienestar social i el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies