93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell tanca una setmana marcada per les actuacions per la borrasca ‘Glòria’

Creu Roja Sabadell tanca una setmana especialment marcada per les actuacions per la borrasca ‘Glòria’. El fenomen meteorològic ha provocat estralls tant a la ciutat de Sabadell com, especialment, en altres punts de Catalunya on diferents rius s’han acabat desbordant. La institució local ha abocat esforços en atendre les persones sense llar de la ciutat, a través de l’activació de la Unitat d’Emergència Social (UES). A més, ha activat vehicles i voluntariat per a les actuacions de suport a les persones afectades per la borrasca ‘Glòria’ arreu del territori.

Pel que fa a la UES, i d’acord amb el protocol conjunt amb l’Ajuntament de Sabadell, Creu Roja ha realitzat un total de 43 intervencions des del dilluns 20 de gener i fins el dimecres 22 de gener. Les actuacions s’han basat en l’habitual avituallament en aquests casos, a més d’un seguiment de l’estat de salut d’aquestes persones. En aquest sentit, i d’acord amb els criteris de treball conjunts amb serveis socials de l’Ajuntament de Sabadell, s’han acompanyat diferents persones en hostals. L’equip d’intervenció de Creu Roja Sabadell en el marc de l’Operació Fred ha comptat amb un total de catorze persones, entre equip tècnic i voluntariat.

Suport a les comarques de Girona per la borrasca ‘Glòria’
Davant les intenses pluges i els riscos de desbordaments de diversos rius provocats pel temporal ‘Glòria’, Creu Roja, en coordinació amb la Direcció General de Protecció Civil, ha habilitat albergs provisionals en diferents punts del territori durant la nit de dimecres a dijous. L’assemblea local de Creu Roja Sabadell ha aportat diferents recursos i voluntariat en els dispositius activitats de Sant Julià de Llors i Bonmatí i Hostalric. Tot plegat, per donar suport a les persones afectades per les conseqüències de la borrasca i que han necessitat ser allotjades en aquests espais provisionals. En total, Creu Roja Sabadell ha mobilitzat dos vehicles i nou voluntaris.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies