93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell es converteix en centre de formació d’agents de sensibilització per un dia

Creu Roja Sabadell acull aquest dissabte una jornada formativa d’agents de sensibilització. La formació està impulsada per Creu Roja Catalunya i té l’objectiu de formar al voluntariat de la institució, així com personal tècnic, sobre els desplaçaments forçats. La jornada s’allargarà durant tot el matí a la seu de Creu Roja Sabadell, al carrer Marquès de Comillas, 99, i hi ha assistiran professionals i voluntariat d’altres assembles territorials de Creu Roja.

La formació tindrà un caràcter pràctic i té objectiu conèixer el funcionament dels recursos de què disposa la institució en l’àmbit dels drets humans. Tot plegat, per assolir eines per a una posterior dinamització de cara a la ciutadania. La jornada tractarà sobre els recursos The Real Pursuit i el còmic ‘Quan tanco els ulls, recordo’. Ambós analitzen des d’un punt de vista vivencial la qüestió de l’èxode planetari actual. Es tracta de recursos pedagògics de què disposa l’oficina de Creu Roja Sabadell i que ja s’estan implantant al territori, a partir d’accions de sensibilització.

La majoria d’accions de sensibilització sobre migracions que realitza Creu Roja Sabadell es fan als centres educatius, en el marc del programa Ciutat i Escola. Al marge de les escoles i instituts, també han tingut presència a les fires d’entitats de l’àrea d’influència de l’oficia local; és a dir, Sabadell, Badia, Barberà i Sant Quirze.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies