93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell reparteix joguines a un total de 1.745 infants

Creu Roja Sabadell ha assolit els objectius que s’havia marcat en l’inici de la campanya de joguines 2019-2020. La institució ha arribat a la xifra de 1.745 infants beneficiaris, davant dels 1.583 d’ara fa un any. Aquest augment s’explica per la incorporació al projecte de Badia del Vallès. D’aquesta manera, la campanya de joguines “La joguines educativa” de Creu Roja Joventut s’ha estès per primer any a les quatre poblacions de referència de Creu Roja Sabadell –Sabadell, Barberà, Badia i Sant Quirze-. En total, s’han entregat 5.235 joguines noves, no bèl·liques i no sexistes.

La campanya ha estat marcada pel canvi de model d’entrega de joguines a Sabadell. Tot plegat, amb la implementació d’un nou format de botiga que ha permès una atenció més digna als pares dels infants beneficiaris. La nova aposta ha permès reduir cues, evitar joguines repetides entre els més menuts i, en definitiva, un tracte més personal i humà amb les famílies. El nou espai, ubicat a la mateixa seu de Creu Roja Sabadell, ha estat gestionat pel personal laboral de Creu Roja, a més del voluntariat participant al projecte.

Col·laboracions en la campanya
Un any més, les diferents col·laboracions d’empreses i entitats han estat claus pel desenvolupament de la campanya. Un total de 37 empreses o entitats han aportat joguines a la causa, a través de diferents iniciatives que s’han allargat durant tot el Nadal. D’altra banda, una setantena de persones a títol individual s’han adreçat a la seu de Creu Roja Sabadell per donar joguines. La campanya de joguines 209-2020 ha comptat amb la participació de 101 voluntaris, la meitat propis de la institució i la resta externs.

 

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies