93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9h a 13h i de 16h a 19h. Divendres de 9h a 13h.

Monogràfic de prevenció de maltractament a la gent gran

Objectius: Assolir els coneixements necessaris per a la detecció i prevenció dels maltactaments a la gent gran. Sensibilitzar i donar a conèixer eines per a poder actuar de manera positiva davant el maltractament a una persona gran.

DIA: 27/01/2020 A 29/01/2020

DURADA: 8h

HORARI: dilluns i dimecres de 17h a 21h.

LLOC: Creu Roja Sabadell

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies