93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 9h a 13h i de 16h a 19h. Divendres de 9h a 13h.

Formació d’agents de sensibilització sobre el desplaçament forçat

Objectius: Comprendre que és el dret d’asil com a dret humà reconegut en diversos instruments jurídics. Transmetre nocions bàsiques sobre drets humans, dret internacional humanitari i dret internacional de les persones refugiades.

DIA: 18/01/2019

DURADA: 5h

HORARI: De 9:30h a 14h.

LLOC: Creu Roja Sabadell

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies