93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Inaugurada la mostra Protegir la humanitat, acabar amb la indiferència de Creu Roja.

Aquest dijous 14 de novembre el Complex de Gent Gran de Sant Oleguer ha acollit la inauguració de la mostra de fotografies Protegir la humanitat, acabar amb la indiferència de Creu RojaLa inauguració ha anat a càrrec de la presidenta de Creu Roja Sabadell, Montse Font, i la tinenta d’alcaldessa de Feminisme, Benestar Animal i Participació de l’Ajuntament de Sabadell, Marta Morell.

L’exposició, promoguda per Creu Roja i l’Ajuntament de Sabadell s’emmarca en la programació de la Tardor del Voluntariat. Es tracta d’una mostra sensibilitzadora sobre la crisi de les persones refugiades al Mediterrani, que vol apropar la situació dels ciutadans i ciutadanes que arriben a Europa.

Les fotografies mostren les històries de les persones que han hagut de fugir de les seves llars a la recerca d’una vida digna per a elles i els seus éssers estimats. Es tracta de 32 imatges que representen les etapes del trajecte d’aquests ciutadans i ciutadanes que es veuen obligats a abandonar casa seva a la recerca d’una vida segura.

Per què marxen? Què es troben pel camí? On arriben? Què necessiten? Quins drets tenen? I jo, què puc fer per elles? Això és el que el visitant podrà descobrir en aquesta exposició que estarà oberta de 9 a 20 h i fins al 27 de novembre.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies