93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell acompanya persones amb mobilitat reduïda a votar

Creu Roja Sabadell ha acompanyat un total de 17 persones amb mobilitat reduïda, en el marc de les eleccions generals de 10 de novembre. Tot plegat, per tal que puguessin exercir el seu deret a vot com la resta de ciutadans.

El servei, contractat per l’Ajuntament de Sabadell, s’ha realitzat durant tota la jornada electoral i ha comptat amb la participació del personal laboral de la casa, així com el voluntariat de la institució. No és la primera vegada que Creu Roja realitza aquest servei, a petició de l’Ajuntament de Sabadell.

El dispositiu permet el trasllat, de manera gratuïta, d’aquestes persones des de casa seva fins al centre de votació. El telèfon 659927788 ha estat a disposició de la ciutadania durant la jornada electoral i els dies previs.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies