93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja Sabadell celebra diferents activitats relacionades amb la Castanyada

Creu Roja Sabadell ha tancat una setmana marcada per la Castanyada. I és que la tardor és sinònim de fulles seques caigudes dels arbres i … castanyes! Aquest fruit típic d’aquesta època no pot faltar en la nit d’abans de Tot Sants. Creu Roja Sabadell no ha estat aliena a la tradició i ha celebrat diverses activitats marcades per les castanyes, els panellets i el Halloween.

Un dels projectes que més s’ha submergit en les tradicions d’aquests dies ha estat el d’infància. Els més petits, juntament amb el voluntariat de Creu Roja Joventut, han realitzat diferents accions com el visionat de pel·lícules de por, tallers de pinta cares i de màscares i un scape room d’allò més terrorífic. Les activitats també s’han repetit a Badia del Vallès, al Diverbadia.

Un altre dels elements que tampoc podien faltar aquesta setmana eren les tradicions gastronòmiques tan típiques de la Castanyada. Un exemple l’hem tingut al projecte d’alfabetització on els panellets han estat un dels principals protagonistes. Les persones beneficiàries del taller, de la mà del voluntariat, han pogut fer les seves pròpies elaboracions d’aquest dolç tan típic. Tot plegat, amb la inspiració dels vídeos del Forner d’Alella.

 

 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies