93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Creu Roja posa en marxa un nou projecte a Barberà del Vallès de suport integral a una quinzena de famílies

Creu Roja Sabadell ha posat en marxa un nou projecte d’atenció a les persones a Barberà del Vallès. Sota el nom “Suport social i activació personal” té l’objectiu de recuperar el sentit del benestar i l’autoestima de persones amb un elevat grau de vulnerabilitat. En total, hi participen una quinzena de famílies en seguiment per part dels serveis socials del municipi.

Els usuaris atesos en el marc del projecte són persones en situació d’aïllament social, que tenen l’estat emocional afectat, i amb poques o baixes habilitats i competències socials, a més d’un nivell d’ocupabilitat baix. L’acompanyament compta amb una treballadora social i una psicòloga que són les encarregades de realitzar els seguiments individuals i les sessions grupals amb les famílies. Tot plegat, amb una constant coordinació amb els referents socials dels mateixos beneficiaris. Un pla personalitzat per a cadascuna de les famílies marca l’estratègia a seguir en cada cas.

Entre els aspectes que aborda el nou projecte hi ha l’estat d’ànim, l’autoconeixement i l’autoestima, l’autocontrol, la tolerància a la frustració, la motivació per canviar certes actituds, la socialització i les relacions personals, i les habilitats parentals. Aquest treball busca conscienciar als participants de les seves potencialitats personals, implicar-los en el seu propi procés de canvi i adquirir competències personals per a la millora de la situació d’inestabilitat personal, familiar i social que pateixen.

El nou projecte que va arrencar a l’estiu s’allargarà fins a finals d’any, i s’emmarca en el conveni signat entre l’Ajuntament de Barberà i Creu Roja Sabadell.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies