93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Montserrat Font i Pérez, nova presidenta de Creu Roja Sabadell

Creu Roja Sabadell té nova presidenta. Montserrat Font i Pérez ha estat escollida nova màxima representant de l’entitat local, i pren així el relleu a Josep Masip, president des del 2008. L’elecció de Font arriba després d’un any marcat per eleccions al Comitè de Creu Roja Sabadell, el màxim òrgan de govern de la institució humanitària a nivell local. La nova presidenta, que s’ha imposat a l’altra candidatura que optava al càrrec, enceta ara un mandat de quatre anys al capdavant de l’entitat, després de desenvolupar el càrrec de vicepresidenta els últims vuit anys.

Montserrat Font i Pérez va néixer l’any 1954 a Santa Coloma de Gramenet, tot i que resideix a Sabadell des de fa vint anys. És administrativa de professió i actualment desenvolupa la seva carrera professional a l’empresa privada. La seva relació amb Creu Roja ve de lluny ja que, precisament, aquest 2019 compleix deu anys de voluntària a la casa. Destaca la seva feina en l’àmbit social, en el qual ha liderat el grup d’aliments de la institució, així com el de sensellarisme.

Al marge dels càrrecs i activitat ostentats a Creu Roja Sabadell, Montserrat Font també és vocal del comitè provincial de Creu Roja a la demarcació de Barcelona  i vicepresidenta del Rebost Solidari.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies