93 726 55 55 | Segueix-nos:

Horari d’atenció: De dilluns a dijous de 08:30h a 13h i de 15:30h a 19h. Divendres de 08:30h a 13h.

Apropar les persones amb dificultats al mercat laboral: nou taller de prelaboral de Creu Roja Sabadell

Creu Roja Sabadell ha posat en funcionament un nou taller en l’àmbit laboral. Es tracta d’una formació orientada a la cerca de feina que pretén fer front a les dificultats d’algunes persones a l’hora de trobar feina. Una desena de participants dels projectes de Creu Roja Sabadell seran els protagonistes del taller que arrencarà amb una primera sessió el 16 d’octubre.

Des dels diferents projectes d’intervenció social que desenvolupa l’entitat, s’ha fet palesa la dificultat que tenen algunes persones per a poder realitzar una cerca efectiva de feina. Aquesta dificultat es manifesta, majoritàriament, per la manca de les competències més bàsiques que els limita durant l’apropament al mercat laboral. Precisament, la nova formació pretén fer front a aquesta realitat. El nou taller prelaboral està emmarcat en el servei del Club de Feina.

La nova formació té com a objectiu treballar competències bàsiques com ara habilitats socials, motivació cap a l’ocupació, autoconeixement i acostament a la realitat del mercat laboral. Es realitzaran tallers trimestrals amb una durada de deu sessions grupals que es faran els dimecres del 16 d’octubre al 18 de desembre de 10h a 13h. El projecte està finançat amb fons propis de l’entitat.

Club de feina
El Club de feina és un servei obert a tota la ciutadania que ofereix suport i assessorament a les persones que es troben en situació d’atur, o que volen millorar la seva situació laboral. Espai dinamitzat per un equip de tècnics i voluntaris/àries que donen suport als usuaris i usuàries en el procés de recerca. En aquest hi ha diferent material com ordinadors amb connexió a internet, escàner i telèfon, a més d’un recull d’ofertes i premsa. L’horari d’obertura és de dilluns a dimarts de 10h a 13h.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies